راه را آنان باز کردند

آن روزها راه کربلای حسینی(صلوات الله علیه) بسته بود و بسیاری از این رزمنده‌گان، با آرزوی زیارت تربت «سالارِ شهیدان» در خون خویش خفتند.
به گزارش تا شهدا؛ تصاویری که پیش رو دارید، در ایامِ دفاع مقدس، (احتمالا سال های میانی دهه ی شصت شمسی) به ثبت رسیده اند. گروهی از بسیجیان، در روزهای عزاداری حسینی(صلوات الله علیه)، با لباس رزم، دسته‌ی عزاداری به راه انداخته و خاک گل بر سر زده و پوتین های خود را بر گردن آویخته اند.
آن روزها راه کربلای حسینی(صلوات الله علیه) بسته بود و بسیاری از این رزمنده‌گان، با آرزوی زیارت تربت «سالارِ شهیدان» در خون خویش خفتند.
در این روزها که راهپیمایی پرشکوه اربعین، مایه عزت و اقتدار «اسلام ناب محمدی(صلوات الله علیه و آله)» گشته است، سلام و صلواتی نثار می کنیم به ارواح طیبه ی آن شهیدانِ کربلایی که با خون خویش، راهی حسینی در مقابل ملت خویش گشودند.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم





ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.