بسیج یک فرهنگ منبعث از آیات قرآن است

مدیر کل بنیاد لرستان گفت: بسیج یک فرهنگ منبعث از آیات قرآن است که در آن هیچ حرص و ولعی نسبت به دنیا وجود ندارد.
به گزارش تا شهدا؛ مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان 3 آذر 94 بعد از دیدار با چند تن از خانواده شهدا و ایثارگران شهرستان خرم آباد با حضور در جمع کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خرم آباد ضمن گرامیداشت هفته بسیج گفت: وقتی به پیروزی انقلاب و تشکیل بسیج نگاه کنیم مشاهده می شود که این نهاد براساس یک شاکله اعتقادی و دینی شکل گرفته است و بسیج یک فرهنگ منبعث از آیات قرآن است که در آن هیچ حرص و ولعی نسبت به دنیا وجود ندارد.
روشنی افزود: در درجه اول اهمیت انقلاب پایه گذاری فرهنگ بسیج است و ما بعنوان خدمتگزاران خانواده شهدا و ایثارگران و پیروان فرهنگ بسیجی باید در جهت رشد و نمایان کردن این تفکر در بین نسلهای آینده باشیم.
وی در ادامه گفت: شهدا به خودشانی رسیدند و وظیفه خود را در قبال اسلام و مملکت درک کردند و به خدا اعتماد کردند که در نهایت به خداپرستی رسیدند. دنیا امروز در مقابل فرهنگ ایثار و شهادت عقب نشینی کرده و ابرقدرتها در برابر این فرهنگ اظهار عجز کرده اند. چرا که در فرهنگ بسیجی منیت و خودپرستی وجود ندارد. در برابر من، ما و در برابر خودپرستی، خداپرستی قرار دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: ما بعنوان خدمتگزاران جامعه ایثارگری هیچ منتی بر سر ایثارگران جهت انجام وظیفه و خدمت خود نداریم چه بسا که منت همه ایثارگران را نیز می کشیم و به این خدمتگزاری افتخار می کنیم.
وی گفت: باید شرایطی مهیا شود که همه همکاران بصورت نظری و عملی آموزش داده شوند و شرایط جهت اجرای طرح سپاس مهیا گردد تا بتوانیم به سهم خود قدردان زحمات و صبر و بردباری خانواده شهدا و ایثارگران باشیم.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.