شیوه‌نامه حفاظتی مرکز توانبخشی جانبازان تنظیم می‌شود

قائم مقام بنیاد خراسان رضوی گفت: بر طبق یکی از مصوبات شورای معاونان در جلسات قبل قرار بر این شد تا طی دو هفته آینده شیوه‌نامه‌ای حفاظتی برای مرکز توانبخشی جانبازان تنظیم شود.
به گزارش تا شهدا؛ قاسم ملک‌دار در هفتمین جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی که در سالن شهید هاشمی نژاد بنیاد استان برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: خوشبختانه در سال 1394 اقدامات خوبی از جمله فعال شدن اکیپ‌های طرح محبت ماندگار در جلسات شورای معاونین صورت گرفت که تمام معاونین و روسای ادارات در این طرح بسیار خوب فعالیت کردند و حتی در این اواخر خانواده‌های ایثارگران خود پیگیر این طرح می شدند.
وی افزود: در کنار دیگر مصوبات این شورا مصوبه ارزشیابی استانداری را نیز در دستور کار خود قرار دادیم که جا دارد در همین راستا از مسئولین استانداری خراسان رضوی بابت همکاری در این زمینه تشکر کنیم.
ملک‌دار تصریح کرد: خوشبختانه در کنار دیگر مصوبات، مصوبه‌ای در بحث شاخص‌های کمی ارزشیابی وجود داشت که بر همین اساس شاخص‌ها به سمت کمی شدن پیش رفت و در همین راستا معاونت تعاون، فرهنگی و بهداشت و درمان در این راه عملکرد بسیار خوبی از خود به جای گذاشتند.
وی گفت: بر طبق یکی از مصوبات شورای معاونین در جلسات قبل قرار بر این شد تا طی دو هفته آینده شیوه‌نامه حفاظتی برای مرکز توانبخشی جانبازان تنظیم شود، بر همین اساس اداره حراست با همکاری معاونت توسعه و معاونت بهداشت و درمان باید این حرکت را با قدرت هرچه بیشتر آغاز کنند تا پرسنل مرکز توانبخشی و حراست این مرکز بر طبق این مصوبه به فعالیت خود ادامه دهند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.