امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین فریضه های الهی است

امام جمعه شهرستان کوثر در یادواره شهدای روستای خلفلو گفت : با انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که دیگر فرایض الهی هم اقامه می شوند
به گزارش تا شهدا؛ همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبداله الحسین علیه السلام و یاران باوفایش و در شب شهادت حضرت امام علی ابن الحسین زین العابدین علیه السلام یکشنبه 3 آبانماه 94 یادواره 10 شهید والامقام روستای خلفلو از توابع شهرستان کوثر با شرکت خانواده های معظم شاهد و ایثارگر ، رئیس اداره بنیاد و اهالی روستا و روستاهای همجوار برگزار شد .
امام جمعه شهرستان کوثر در سخنرانی این یادواره با تبین جایگاه ایثار و شهادت در فرهنگ غنی اسلام هدف قیام حضرت امام حسین علیه السلام را امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و خواستار عمل مردم و مسئولین به این فریضه مهم الهی شد .
اداره بنیاد و بسیج سپاه شهرستان کوثر و اهالی روستا در برگزاری این یادواره مشارکت داشتند و اجرای سرود ، عزاداری و پذیرایی شام از مدعوین از دیگر بخش های آن بود .


ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.