خانواده های شهدا حق ویژه ای بر نظام و انقلاب دارند

رئیس شورای شهر ورامین در نشست با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ورامین گفت: خانواده های شهدا حق ویژه ای بر نظام و انقلاب دارند.
به گزارش تا شهدا؛ امیر پورجوادی رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران ورامین با سیدرضا احمدی رئیس شورای شهر ورامین دیدار و گفتگو کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر ورامین در این نشست، گفت: خانواده های شهدا حق ویژه ای بر نظام و انقلاب دارند. خانواده های شهدا با تحمل فراق و از دست دادن عزیزترین سرمایه خود از پیشگامان حمایت از مقام عظمای ولایت بوده و این مهم بر هیچ کس پوشیده و پنهان نیست.
احمدی تاکید کرد: امروزه همه مسئولان نظام وظیفه دارند تا از هیچ تلاش و کوششی در راه خدمت به خانواده های ایثارگران فرو گذاری نکرده و در این راه پیشرو باشند.
در ادامه این دیدار پورجوادی هدف از این دیدار را برنامه ریزی در خصوص انجام خدمات هرچه بهتر به خانواده شهدا و ایثارگران در شهرداری و شورای شهر دانست.
وی ضمن سپاس از فضاهای ایجاد شده تبلیغی فرهنگ ایثار و شهادت در شهرستان از حمایت شورای شهر بابت پشتیبانی مالی از یادواره ها تقدیر کرد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.