وضعیت شهدای گمنام جای افسوس دارد

جانباز سمیرمی گفت: وضعیت گلزار شهدای شهر سمیرم مطلوب نبوده و حضور در آنجا باعث افسوس می شود.
تا شهدا: روز گذشته، جمعی از هنرمندان با حضور مسئولان شهرستان به همت حوزه هنری شهرستان سمیرم از جانباز سمیرمی دیدار کردند.نصرتی، فرماندار سمیرم در دیدار با جانباز سمیرمی، گفت: این حضور نمادین برای تقدیر از آنانی است که از جان خود برای امنیت امروز ما گذشتند در برابر دشمن ایستادند.
زینعلی، امام جمعه موقت سمیرم پاداش جانبازان را بسیار با ارزش دانست و گفت: جانبازان ما همان همرزمان شهدا هستند که در این زمانه با تحمل درد ها ایستاده اند تا به ما ارزش های واقعی را یادآوری کنند.
جانباز سمیرمی با تقدیر از مسئولان و حوزه هنری شهرستان سمیرم برای برنامه ریزی چنین حضور صمیمی اظهار کرد: امروز دشمنان ما کانون خانواده ها را برای به انحطاط کشاندن جامعه هدف قرار داده اند و برای رسیدن به این هدف از هیچ توانی فروگذار نکرده است.
حسن افشاری رشد و تعالی فرزندان ایران را تنها در کانون خانواده عنوان کرد و گفت: امروز بیش از ۳۵۰۰ شبکه ماهواره ای بسیج شده تا کانون خانواده ایرانی را نابود کند و امیدواریم هنرمندان با هنر خود در این زمینه به مبارزه با این دشمن بپردازند.
وی با اشاره به خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی گفت: شهدای گمنام امروز از مظلومترین شهدا هستند که از خانواده خود دور مانده و کسی را ندارند، غربتشان سنگین است.
افشاری گفت: سه شهید گمنامی که میهمان شهر سمیرم شده اند گلزارشان وضعیت مطلوبی نداشته و حضور در آنجا افسوس و غم را در پیش دارد.
این جانباز گفت: امروز برخی با توجه به وضعیت نامناسب گلزار شهدای گمنام خطاب به ما طعنه هایی می زنند که از شمشیر داغ سونده تر بوده و تحملش بسیار برای ما سخت می باشد.
وی خواستار توجه جدی مسئولان به این وضعیت شد و گفت: از فرماندار شهرستان خواستارم که توجه ویژه ای به این مکان داشته و برای ساماندهی آن اقدامات لازم را انجام دهد.
* سمنا

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.