برگزاری همایش کوهنوردی 500 جانباز سبزواری

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران سبزوار گفت: همایش کوهنوردی ایثارگران با حضور 500 نفر از جانبازان و خانواده‌های آنان در روز جانباز برگزار می‌شود.

تا شهدا - احمد مهری در ارتباط با برنامه‌های بنیاد سبزوار در روز جانباز، تصریح کرد: بزرگداشت مقام جانباز صبح امروز با حضور تمامی جانبازان و آزادگان شهرستان سبزوار در گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد که این برنامه صبح امروز به طور زنده از شبکه اول سیما پخش شد.
مهری عنوان کرد: مراسم کوهنوردی استانی با حضور 500 نفر از جانبازان هشت سال دفاع مقدس سبزوار و خانواده‌های آنان در 31 اردیبهشت ماه امسال برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در این همایش ورزشی به قله نظرگاه شملق صعود می‌کنند.
وی افزود: برگزاری چهارشب مراسم جشن از 31 اردیبهشت ماه تا سوم خرداد ماه به مناسبت روز جانباز و فتح خرمشهر در تالار کاشفی سبزوار از دیگر برنامه‌های بنیاد این شهرستان در هفته جانباز است که با حضور خانواده‌های شهدا، جانبازان و آزادگان برگزار می‌شود.
مهری با اشاره به اهمیت تجلیل از مقام جانباز خاطرنشان کرد: در آخرین روز از این سلسه‌ جشن‌ها که با سوم خرداد همزمان می‌شود مراسم تجلیل از 10 نفر از شهدای فتح خرمشهر در سبزوار نیز برگزار می‌شود.
لازم به ذکر است شهرستان سبزوار در سال‌های دفاع مقدس بیش از چهار هزار جانباز به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده است.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.