برگزاری نمایشگاه عکس جانباز گلستانی در آلمان

معاون فرهنگی و اموراجتماعی بنیاد شهید گلستان گفت: نمایشگاه عکس جانباز گلستانی در آلمان برگزار شد.

تا شهدا - محمد علی طالع زاری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران، از برگزاری نمایشگاه عکس داود عامری، جانبازی گرگانی در شهر برلین آلمان خبر داد.

وی گفت: نمایش عکس های دفاع مقدس داود عامری که از جانبازان فعال در زمینه عکس و شناخته شده در حوزه بین الملل است، با دعوت انستیتو فرهنگی حافظ برای حضور در هفتمین فستیوال بین المللی با عنوان یاد آور صلح انجام شد.

وی بیان کرد: در این نمایشگاه تعداد ۱۳ قطعه از آثار عامری و در ابعاد ابعاد ۵۰ در ۷۵ سانتیمتر، از تاریخ ۱۸ تا ۲۰ ماه جاری (۸ تا ۱۰ ماه می میلادی) در معرض نمایش عموم قرار گرفت.

داود عامری

طالع زاری افزود: این جشنواره به ابتکار شهردار مرکزی برلین طی هفت سال گذشته، در اردیبهشت ماه، در کنار بنای کلیسایی که یادبود زمان جنگ جهانی است و به همان صورت آسیب دیده زمان جنگ نگهداری می شود، اجرا می شود.

وی ادامه داد: حضور در این جشنواره با مساعدت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و نیز رایزن فرهنگی ایران در برلین انجام شد.

داود عامری عکاس مطرح و بین المللی و ازجانبازان دفاع مقدس است که تا کنون ده ها عنوان بین المللی در زمینه عکاسی کسب کرده است.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.