جانباز 70 درصد کاشمری به خیل یاران شهیدش پیوست

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کاشمر گفت: جانباز 70 درصد کاشمری پس از تحمل 33 سال مجروحیت دعوت حق را لبیک گفت و به خیل یاران شهیدش پیوست.  

تا شهدا - رشید سلحشور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشمر اظهار داشت: سید جلال سیدحسینی متولد شهریور ماه 1342 بود که در چهارم فروردین ماه سال 61 در منطقه رقابیه با اصابت ترکش به ستون فقرات مجروح شد.

وی با بیان اینکه این جانباز کاشمری مدت دو سال است که در بیمارستان بستری است، یادآورشد: جانباز سید حسینی در سن 52 سالگی و در روز پنجم فروردین ماه در بیمارستان امام رضا(ع) با لبیک به ندای حق به خیل عظیم شهدا پیوست.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کاشمر با دعوت از اقشار مختلف مردم شهید پرور و قدرشناس کاشمر برای حضور در مراسم تشییع و تدفین این شهید والامقام خاطر نشان کرد: پیکر سید جلال سید حسینی فردا یکشنبه ساعت 10 صبح از مقابل مسجد جامع کاشمر تشییع و در جوار 140 شهید خفته در بارگاه امامزاده سید حمزه (ع) به خاک سپرده می‌شود.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.