تصویری کمتر دیده شد از آیت الله مهدوی کنی

آیت الله محمد رضا مهدوی کنی به سال 1310 در روستای کن واقع در حومه تهران متولد شد. ایشان یکی از قدیمی ترین مبارزان انقلاب اسلامی و کهنه سربازی در نهضت امام خمینی است که هنوز هم افتخار حضور در صف انقلابیون وفادار به آرمان های آن امام را دارد.

به گزارش تا شهدا ، آیت الله محمد رضا مهدوی کنی به سال 1310 در روستای کن واقع در حومه تهران متولد شد. ایشان یکی از قدیمی ترین مبارزان انقلاب اسلامی و کهنه سربازی در نهضت امام خمینی است که هنوز هم افتخار حضور در صف انقلابیون وفادار به آرمان های آن امام را دارد. تصویر زیر ، ایشان را در کنار شهید حاج حسین خرازی ، فرمانده لشکر 14 امام حسین نشان می دهد. تاریخ برداشته شدن عکس مشخص نیست اما با توجه به زمان شهادت حاج حسین خرازی (عملیات کربلای 5) آیت الله مهدوی کنی ، در آن زمان به حکم امام خمینی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.