برای اجرای عدالت و قانون الهی به نبرد علیه باطل رفتم

شهید «محمدحسن زاهدی» در قسمتی از وصیتنامه خود آورده است: برای اجرای عدالت و قانون الهی به نبرد علیه باطل رفتم و بسیار خوشحال هستم که در این راه رفته ام چون راه حسین (ع) است.

تا شهدا؛ شهید «محمدحسن زاهدی» در تاریخ 1341/12/10 در بوشهر دیده به جهان گشود و در 23 تیرماه سال 61 در منطقه شلمچه شهد شرینی شهادت را نوشید.

وصیت نامه شهید 

بسم رب الشهداء و الصدیقین

 اینجانب محمد زاهدی عضو بسیج مستضعفین بوشهر.

 

برای اجرای عدالت و قانون الهی به نبرد علیه باطل رفتم

 

 من به دلخواه خودم و برای پیشبرد اهداف اسلام به جبهه جنگ رفتم و همانطور که امام سازش ناپذیرمان فرمود: مردم به جبهه بروند تا جوانان که در جبهه هستند خسته نشوند.

من سنگینی این مطلب را بر دوش خود احساس کردم و برای اجرای عدالت و قانون الهی به نبرد علیه باطل رفتم و بسیار خوشحال هستم که در این راه رفته ام چون راه حسین (ع) است.

 دیگر مطلبی فقط آرزوی سلامتی برای رهبر انقلاب و پیاده شدن قانون الهی نه تنها در ایران بلکه در جهان و ظهور حضرت بقیه ا... اعظم ارواحنا فدا حضرت مهدی (ع) در جهان می نمایم.

والسلام علی التبع الهدی

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.