تشییع پیکر ۲ شهید گمنام ۱۸ و ۲۷ ساله در رامسر

مراسم تشییع پیکر ۲ شهید گمنام ۱۸ و ۲۷ ساله به صورت خودرویی در شهرستان رامسر برگزار شد.

تا شهدا؛ مردم شهیدپرور رامسر امروز پیکر ۲ آلاله زهرایی را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا محل خاکسپاری مقابل مصلای نمازجمعه تشییع کردند.

این مراسم که پیش از ظهر امروز با همراهی خودرویی مردم و مسئولین صورت گرفت، پیکر پاک ۲ شهید گمنام از میدان شهید رجایی به سمت مصلای جوادالائمه (ع) تشییع شد.

 

تشییع پیکر ۲ شهید گمنام ۱۸ و ۲۷ ساله در رامسر

 

این ۲ شهید گمنام ۱۸ و ۲۷ ساله به ترتیب در عملیات‌های محرم و والفجر یک به شهادت رسیدند و پس از سال‌ها مورد تفحص قرار گرفتند و به همراه پیکر ۶ شهید گمنام دیگر و شهیدان «علی اکبر محمدی» و «منوچهر تقدسی» عصر جمعه هشتم اسفند وارد استان مازندران شدند و در میدان جانبازان قائمشهر مورد استقبال قرار گرفتند.

پیکر این دو شهید گمنام پس از مراسم وداع استانی به نماینده شهرستان رامسر تحویل و به شهرستان منتقل شد.

مراسم وداع با پیکر این ۲ شهید گمنام شامگاه شنبه نهم اسفند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در مصلای جوادالائمه برگزار شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.