پدر شهیدان «تهامی‌سرمزده» به فرزندان شهیدش پیوست

پدر شهیدان «محمدرضا و علیرضا تهامی‌سرمزده» از شهرستان خلیل‌آباد به علت کهولت سن دارفانی را وداع گفت و به فرزندان شهیدش پیوست.

تا شهدا؛ «حاج محمدحسین تهامی سرمزده» پدر شهیدان «محمدرضا و علیرضا تهامی‌سرمزده» پس از سال‌ها تحمل دوری از فرزندان حماسه‌آفرینش در سن 90 سالگی به علت کهولت سن، دعوت حق را لبیک گفت و آسمانی شد.

 

پدر شهیدان «تهامی‌سرمزده» به فرزندان شهیدش پیوست

 

پیکر این اسوه صبر و مقاومت به علت پیشگیری از بیماری کرونا، با ادای احترام مسئولان در روستای سرمزده از توابع شهرستان خلیل‌آباد به خاک سپرده شد.

سردار شهید محمدرضا معاون نیروی انسانی تیپ 21 امام رضا (ع) و شهید علیرضا تهامی سرمزده در یکم دی 1340 و دوم فروردین 1343 در روستای سرمزده چشم به جهان گشودند و در دوم آبان 1362 و 24 فروردین 1362 در مریوان و شرهانی به مقام رفیع شهادت نائل آمدند و پیکر مطهر این دو برادر شهید در آرامگاه شهید مدرس شهرستان کاشمر به خاک سپرده شد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.