ادای احترام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس اردبیل به مقام شهدای گمنام جعفرآباد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ‌اردبیل با حضور در مزار 2 شهید گمنام جعفرآباد بیله‌‌‌سوار با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

تا شهدا؛ «علی واحد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌‌های دفاع مقدس ‌اردبیل امروز در سفر به شهرستان مرزی بیله سوار مغان با حضور در مزار 2 شهید گمنام جعفرآباد بیله‌سوار با نثار گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

واحد در حاشیه این مراسم با پیمانکار احداث حرم شهدای گمنام جعفر آباد گفت‌وگو کرد و اظهار داشت: استان اردبیل میزبان 74 شهید گمنام در 33 نقطه است که تا کنون 19 حرم به بهره‌برداری رسیده و مابقی نیز از 60 تا 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

وی متذکر شد: سفر به شهرستان‌ها و حضور در جلسات هیأت امنای شهدای گمنام و پیمانکاران احداث حرم‌ها را با هدف رفع موانع احتمالی احداث حرم‌ها به عنوان پیگیری یک مطالبه جدی مردم و ایثارگران استان، تا پایان احداث آخرین حرم در استان ادامه خواهیم داد.

این مسئول از تلاش‌های مستمر اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان برای مشارکت و همکاری بیش از پیش مسئولان شهرستان بیله سوار و بخش جعفر آباد با پیمانکار ساخت حرم شهدای گمنام خبر داد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.