اطلاعیه بنیاد شهید خطاب به ایثارگران برای پیشگیری از ابتلا به «کرونا»

بنیاد شهید و امور ایثارگران، اطلاعیه‌ای را با هدف پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به بیماری «کرونا»، خطاب به ایثارگران صادر کرد.  

تا شهدا ؛ معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، در راستای پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به بیماری «کرونا»، خطاب به ایثارگران توصیه‌هایی را در قالب اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در اطلاعیه معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران آمده است:

«با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا، موکداً توصیه می‌شود که ایثارگران با ریسک بالای بیماری شامل جانبازان شیمیایی، جانبازان نخاعی، ایثارگران دارای سابقه پیوند عضو، ایثارگرانی که داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند و ایثارگران سالمند به‌خصوص والدین معظم شهدا، حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند و درصورتی‌که خروج از منزل برای این عزیزان ضروری باشد، حتماً در خارج از منزل ضمن رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، نکات ایمنی و بهداشتی از ماسک استفاده کنند.»

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.