هر شهید پرچمی برای استقلال و شرف این ملت است

رئيس بنياد ساوه با اشاره به این که شهدا از رهگذر شهادت به مقام والای بندگی خداوند دست یافتند گفت: هر شهید پرچمی برای استقلال و شرف این ملت است.  

تا شهدا؛ کریم رسولی صبح امروز پنج شنبه در بازديد از گلزارهاي شهدای بخش مرکزی  گفت:با تامل در وصييت نامه هاي شهدا  باید به سیره اخلاقی، عبادی و سیاسی آنان به درستی پرداخته شود و به دلیل اهمیت جایگاه ولایت در جامعه، امروزه دشمنان داخلی و خارجی شخص ولایت فقیه را هدف قرار داده اند که این امر نیازمند توجه و الگوگیری از شهدا است.
وی  افزود: شهید اولی کسی است که وارد بهشت می شود و تا چندین  هزار نفر را هم شفاعت می کند و لذا ما بازماندگان از قافله شهدا محتاج آن بزرگواران هستیم.
وی افزود: تربت پاک شهدای والامقام و کسانی که در راه خدا جهاد کردند تا قیامت دارالشفاست وبا حضور در گلزارهاي شهدا به نشاط معنوي دست مي يابيم كه قابل وصف نيست.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.