بالندگی انقلاب و کشور نتیجه ایثار و فداکاری شهدا و ایثارگران است

مدیر کل بنیاد لرستان با اشاره به اینکه رشد و بالندگی انقلاب و کشور نتیجه ایثار و فداکاری شهدا و ایثارگران است تصریح کرد: ترویج و نشر فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول بنیاد شهید و امور ایثارگران است.  

تا شهدا؛ سید حسین نازاریان در هشتمین نشست شورای معاونان بنیاد، با اشاره به اینکه رشد و بالندگی انقلاب و کشور نتیجه ایثار و فداکاری شهدا و ایثارگران است تصریح کرد: ترویج و نشر فرهنگ ایثار و شهادت اولویت اول بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
مدیرکل بنیاد لرستان بیان کرد: باید حرکت رو به جلو و رو به رشد را یک اصل مهم قلمداد کنیم و همچنین برخورد مناسب با ایثارگران و رعایت احترام آنها به عنوان نخستین اصل کاری در بنیاد، نصب العین همه کارکنان باشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.