تقویت تعاملات در بهبود عملکرد کارکنان موثر است

تقویت تعاملات و بهره‌گیری از تجربیات کارمندان بنیاد استان در بهبود عملکرد کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قزوین موثر است.  

تا شهدا؛ جلسه شورای معاونین بنیاد شهرستان قزوین با حضور علی‌پناه قویدل رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان، محمدرضا شکوهی معاون تعاون و امور اجتماعی و فاطمه نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد استان قزوین و سایر اعضا برگزار شد.
در این جلسه، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قزوین گفت: فعالیت‌هایی که در بنیاد شهرستان انجام می‌شود اگر با هماهنگی و همکاری منسجم با کارکنان ستادی بنیاد صورت گیرد بازخورد بهتری خواهد داشت.
وی افزود: هر چقدر تعاملات کارکنان بنیاد قزوین با کارمندان بنیاد استان در انجام فعالیت‌های خدماتی و فرهنگی بیشتر باشد به همان اندازه نتیجه مثبت از اجرای روند این فعالیت‌ها کسب خواهیم کرد و همین در بهبود عملکرد آنها موثر است.
در ادامه این جلسه، شکوهی مطالبی در خصوص پایش سلامت و ثبت آن در سیستم سجایا، اشتغال، وام خوداشتغالی، سهمیه استخدامی و معاضدت‌های استخدامی، وام مسکن و توزیع باقیمانده حکمت کارت به ایثارگران بیان کرد.
همچنین در جلسه فوق، نسخه‌چی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین توضیحاتی در خصوص برگزاری مسابقات قرآنی و معرفی افراد برای شرکت در این مسابقات، لیست نامگذاری معابر به نام شهدا و ثبت خدمات اردویی و ورزشی در سیستم سجایا ارایه کرد.
در ادامه این جلسه، رامین شادانفر معاون تعاون و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قزوین به تشریح خدمات ارایه شده به جامعه ایثارگران پرداخت.
گفتنی است: در این جلسه، هر یک از کارکنان بنیاد شهرستان قزوین مسایل و مشکلات مربوط به جامعه ایثارگران را مطرح و پیرامون رفع آنها با یکدیگر بحث و تبادل نظر کردند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.