یادواره شهدای والامقام زن در شهر آبی بیگلو از توابع شهرستان نمین برگزار شد

با سخنرانی مدیرکل بنیاد استان اردبیل یادواره شهدای والامقام زن و یادبود سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در شهر آبی بیگلو از توابع نمین به همت اداره بنیاد این شهرستان برگزار شد .  

تا شهدا؛ مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان طی سخنانی گفت :پشت هر مرد موفقی قطعاً یک زن موفق قرار دارد . به عنوان مثال حضرت عیسی مدیون مادرش حضرت مریم بوده و اسلام با سرمایه و پشتیبانی حضرت خدیجه سلام الله علیها و فرهنگ و پیام واقعه عاشورا و قیام امام حسین علیه السلام  توسط حضرت زینب سلام الله علیها  به نتیجه رسیده است.
شاهی افزود : واقعیت تاریخی این است که خلقت زن و مرد با هم صورت گرفته و موفقیت و سعادت آنها به در کنار هم بودن گره خورده است و اگر بشریت به توسعه و تعالی رسیده است یقیناً این اتفاق با حضور مشترک زن و مرد رقم خورده است و اگر جامعه می خواهد به رشد و تعالی برسد لازمه آن این است که تمام بسترهای اجتماعی و فرهنگی همان گونه که برای آقایان فراهم است برای خانم ها نیز مهیا شود.
وی با اشاره به اینکه زنان در دوره‌های مختلفی از تاریخ ایران اسلامی نقش با شکوه و بی‌بدیلی در جامعه ایفا کرد‌ه‌اند تصریح کرد: از جمله مقاطع تاریخی که زنان دوشادوش مردان در جامعه ما حضور داشتند انقلاب اسلامی و پس از آن هشت سال دفاع مقدس بود که با هم‌صدایی و همراهی مردان حماسه جاودان را آفریدند.
این یادواره شامگاه پنج شنبه 17 بهمن 98 به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر و تجلیل از شهدای والامقام زن و زنان ایثارگر و به یاد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، فرماندهان سپاه و جمعی از مسئولان اداری و نظامی شهرستان نمین و شهر آبی بیگلو ، خانواده های معظم شهدا ، ایثارگران و اقشار مختلف مردم از شهر و روستاهای همجوار در حسینیه الزهراء شهر آبی بیگلو  برگزار شد.
پخش کلیپ و اجرای مداحی از دیگر برنامه های این مراسم معنوی بود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.