۱۱۵ یادواره شهدای فرهنگی و دانش آموز در سطح مدارس برگزار می شود

مدیر آموزش و پرورش شیروان گفت : ۱۱۵ یادواره با نام و یاد و خاطره ۱۱ شهید فرهنگی و ۱۰۴ شهید دانش آموز در سطح مدارس شهرستان برگزار می شود.  

تا شهدا؛ علی ابراهیمیان گفت هدف از برگزاری این طرح را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانست و تصریح کرد: فرهنگ شهادت در پرتو برگزاری یادواره شهدا در جامعه توسعه می‌یابد، هر مجلسی که به یاد و نام شهدا برگزار شود سراسر نور و برکت است و ما بایستی چشم دل خود را روشن کنیم تا بتوانیم جز رهروان شهدا قرار گیریم.

مدیر آموزش و پرورش شیروان بیان داشت : شهدا در جامعه نقش هدایت‌گری دارند لذا بايد دانش آموزان را با زندگينامه شهداي دانش‌آموز و فلسفه ايثار و شهادت آشنا كنيم و این باید تبدیل به یک فرهنگ شود.

ابراهیمیان تاکید کرد: برای صیانت و دیانت از ارزش‌های شهدا این طرح ملی به بهترین شکل ممکن در مدارس اجرایی و مستند می‌شود.

وی همچنین گفت: طرح ملی «لاله‌های روشن» به عنوان یک حرکت فرهنگی در فضای آموزشی تأثیر به سزایی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد.

ابراهیمیان افزود : طرح ملی لاله های روشن از 13 آبان هم‌زمان با روز دانش آموز آغاز شده و تا 22 اسفند به مناسبت روز شهید در مدارس شهرستان با موضوع هر مدرسه یک شهید، یادواره‌ای با محوریت یک شهید با شرکت حداکثری دانش آموزان برگزار می شود.

 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.