مراسم تشییع پیکرهای مطهر 150 شهید دوران دفاع مقدس آغاز شد
تا شهدا: مراسم تشییع پیکرهای پاک و مطهر 150 شهید دوران دفاع مقدس صبح امروز (پنجشنبه ششم تیر) در دانشگاه تهران با حضور مردم شهیدپرور تهران در حال برگزاری است.
در این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ بسیجی «بهمن کارگر» رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، سردار سرتیپ پاسدار «داود عامری» رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ، علیاکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای نگهبان و مسئولان اجرایی استان تهران حضور دارند.
این گزارش می افزاید که همچنین پیکر دو تن از شهدای مدافع حرم نیز در این مراسم تشییع خواهد شد. تا دقایقی دیگر حجت الاسلام والمسلمین رئیسی رئیس قوه قضائیه در این مراسم به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
بنا بر این گزارش، شب گذشته نیز مردم شهیدپرور و انقلابی تهران با حضور در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با پیکر مطهر این شهدای بزرگوار دوران دفاع مقدس وداع باشکوهی داشتند.
شهدای شناسایی شده متعلق به عملیات کربلای 5 در شلمچه، رمضان در شرق بصره، تک دشمن در زبیدات، مسلم ابن عقیل در سومار، والفجر یک در فکه، والفجر 8 در بوارین، محرم در شرهانی، والفجر 4 در پنجوین و بیتالمقدس در شلمچه است که در سالهای 60، 61، 62، 64، 65 و 67 به شهادت رسیدهاند.
ثبت دیدگاه