آمادگی 20 یادمان دفاع مقدس در استان خوزستان برای میزبانی از زائران راهیان نور/ استقرار 61 راوی دفاع مقدس در پایتخت دفاع مقدس

سردار مسجدی گفت: 20 یادمان و زیارتگاه در استان خوزستان به همراه 61 راوی استقراری از سوی سپاه و بسیج، در ایام نوروز، میزبان زائران راهیان نور هستند.  

تا شهدا؛ سردار ابوالفضل مسجدی مسئول مرکز راویان سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه با اشاره به اینکه راویان دفاع مقدس در یادمان ها و زیارتگاه های دفاع مقدس در استان خوزستان مستقر شده اند، گفت: راویان دفاع مقدس از تاریخ 10 اسفندماه به مناطق عملیاتی دفاع مقدس اعزام شدند و تا 15 فروردین برای زائران راهیان نور روایت گری می کنند.

وی ادامه داد: راویان دفاع مقدس در طول سال توسط سپاه های استانی، دوره های آموزشی روایتگری دفاع مقدس را طی می کنند و 19 دی ماه امسال، همایشی با حضور راویان دفاع مقدس در تهران برگزار شد تا کارگاه آموزشی برای این عزیزان برگزار شود.

سردار مسجدی با بیان اینکه 20 یادمان و زیارتگاه در استان خوزستان در ایام نوروز، میزبان زائران راهیان نور هستند، ادامه داد: سه یادمان در اختیار ارتش جمهوری اسلامی، یک یادمان در اختیار نیروی انتظامی و بقیه یادمان ها در اختیار سپاه و بسیج است و سالانه میزبان زائران راهیان نور محسوب می شوند.

مسئول مرکز راویان سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه افزود: روزانه 61 راوی دوران دفاع مقدس از سوی سپاه و بسیج در یادمان های دفاع مقدس استان خوزستان مستقر هستند و برای زائران راهیان نور روایتگری می کنند و علاوه بر این، هر کاروان راهیان نور داری راوی دفاع مقدس هستند.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.