فردا پیکر شهید «محمد هداوند» پس از 33 سال دوری در لرستان تشییع می‌شود

پیکر پاک شهید «محمد هداوند» فردا پنج‌شنبه در روستای «ژان» از توابع شهرستان درود تشییع و در گلزار شهدای این دهستان به خاک سپرده می‌شود.  

تا شهدا؛مراسم تشییع پیکر پاک شهید «محمد هداوند» از شهدای ارتش جمهوری اسلامی ایران، فردا ساعت 14 در روستای «ژان» از توابع شهرستان درود برگزار و در گلزار شهدای روستا به خاک سپرده می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دورود در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: شهید «محمد هداوند» متولد 1345 بود که اوایل سال 1364 از طریق ارتش به مناطق عملیاتی اعزام و اواخر همان سال در شلمچه و در درگیری با دشمن مفقودالاثر شد.

محمدرضا حقانی با بیان اینکه سال 1383 شهادت «محمد هداوند» قطعیت یافته، افزود: اخیرا توسط تیم تفحص نیروهای مسلح و پس از آزمایش DNA و مطابقت با نمونه ژن پدر، پیکر پاک شهید شناسایی شد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون نیز در مسجد امیرالمؤمنین (ع) دورود مراسم شبی با شهدا با حضور گسترده مردم برای وداع با پیکر مطهر شهید در حال برگزاری است.

حقانی همچنین از برگزاری یادواره 10 شهید راه‌آهن لرستان به میزبانی دورود خبر داد و گفت: این یادواره فردا صبح با حضور رئیس سازمان بسیج راه‌آهن کشور، مسؤولان استانی و شهرستانی و شرکت پرشور مردم شهیدپرور برگزار می‌شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.