پیکر یک شهید دفاع مقدس در شوش پیدا شد

 بخشدار فتح المبین شوش گفت: پیکر یک شهید دفاع مقدس با هویت نامشخص در غرب کرخه شوش پیدا شد.

تا شهدا؛ سید جمیل موسوی افزود: یکی از عشایر ساکن در منطقه بیت مسکین بخش فتح المبین در پی حفاری در این منطقه، چند قطعه استخوان و تکه هایی از لباس نظامی کشف کرد. 
وی با اشاره به اعلام این موضوع به فوریت های پلیسی 110 گفت: ماموران انتظامی پلیس آگاهی شهرستان شوش پس از حضور در محل و تایید خبر نسبت به جمع ‌آوری استخوان‌ های این شهید والامقام و وسایل همراه وی از جمله مقداری فشنگ، اسلحه و پتو، اقدام کردند. 
بخشدار فتح المبین شوش افزود: پیکر مطهر این شهید والامقام تحویل کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح داده می شود. 
روستای بیت مسکین در 17 کیلومتری شوش و یادمان شهدای فتح‌ المبین در هشت کیلومتری شمال ‌غربی شهرستان شوش قرار دارد؛ تعدادی از رزمندگان قرارگاه فجر به فرماندهی شهید «مجید‌ بقایی» در این منطقه در 9 شیار با سنگرهای کمین دشمن درگیر شدند و تعداد زیادی از آنها به شهادت رسیدند. 

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.