برگزاری کنگره ملی سرلشکر شهید باقری افشرد
تا شهدا؛ فرمانده سپاه عاشورا با اعلام این خبر گفت: این کنگره به منظور آشنایی هر چه بهتر اقشار مختلف مردم با شخصیت فردی و اجتماعی این شهید بزرگوار برگزار می شود.
سرادر عابدین خرم،برگزاری کنگره ملی سرلشکر شهید باقری افشرد امروز در نشست خبری مشترک صدا و سیمای مرکز آذربایجانشرقی با بیان این که سرلشکر شهید باقری افشرد، از نوابغ و فرماندهان هشت سال دفاع مقدس است افزود: مقام معظم رهبری، در دوران دفاع مقدس، این شهید را کشف و به فرماندهان معرفی کرد و در همان روزهای نخست جنگ، خودش را به عنوان استعداد برتر در طراحی جنگ و مقابله با دشمن شناساند.
مدیرکل صدا و سیمای آذربایجان شرقی هم با اشاره به نقش رسانه ملی در ترویج فرهنگ شهادت گفت: از فردا مستند ۱۰ قسمتی آخرين روزهای زمستان كه دلاوريهای شهيدِ بزرگوار؛ حسن باقری افشرد را نمایش می دهد از شبکه استانی پخش خواهد شد.
برگزاری کنگره ملی سرلشکر شهید باقری افشردمرتضی صفری با اعلام اینکه برنامه روستای شبکه سهند با توجه به این رویداد ملی در باره سرلشگر باقری افشرد به روستای افشرد خواهد پرداخت افزود: همکاران ما در حوزه های خبر، سیما و رادیو برنامه های روز کنگره را به طور کامل هم از شبکه استانی و هم از شبکه های سراسری به تصویر خواهند کشید و تیزر و اطلاع رسانی های لازم قبل از برگزاری کنگره از شبکه استانی پخش خواهد شد.
به گفته وی ، تاکنون از ۳۰ سردار شهید آذربایجان شرقی، مستند ۱۴ سردار شهید در شبکه استانی سهند تولید شده است و تولید مستند فاخر دیگر سرداران شهید هم جزو اولویت های شبکه استانی بوده و کارهای پژوهشی و نویسندگی آنها به پایان رسیده است.
ثبت دیدگاه