تاکنون ۴۵ هزار شهيد در تفحص‌ها پيدا شده است

سردار باقرزاده گفت: ۴۵ هزار شهيد در تفحص‌ها پيدا شده و ۴ هزار شهيد ديگر بايد پيدا شود.  

به گزارش  تا شهدا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار محمد باقرزاده مسئول کميته جست و جو مفقودين ستاد کل نيروهاي مسلح و رئيس بنياد حفظ آثار ارزش هاي دفاع مقدس در افتتاح نمايشگاه عکس و هنر مفهومي پرواز بازگشت اسراي ايران و عراق؛ اظهار کرد: ۴۵ هزار شهيد در تفحص ها پيدا شده و ۴ هزار شهيد ديگر بايد پيدا شود که در کنار تفحص ها، جسد سربازان جنگي عراق را هم پيدا کرديم و به آنها تحويل داديم.فرمانده کميته جست و جوي مفقودين ستاد مشترک نيروهاي مسلح تشريح کرد: در زمان جنگ با مقام معظم رهبري مکاتبه کردم تا کميته حمايت از اسرا و مفقودين جنگي شکل گيرد و با دکتر صدر فرزند امام موسي صدر اين کميته شکل گرفت که در زمان جنگ منشأ خدمات بسياري بود.
سردار باقرزاده با بيان نقش سپاه در تفحص شهدا بيان کرد: هلال احمر در آن زمان حدود ۴ بار موفق به تبادل معلولين جنگي شد که در آن زمان فشار سنگيني بر جمعيت هلال احمر تحميل شده بود.
وي تصريح کرد: صليب سرخ بايد امروز براي همگان شدايد جنگ ايران و عراق را بيان کند و جعبه سياه جنگ ايران و عراق را براي دنيا افشا گري کند

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.