اعزام بیش از ۵۵۰‌ هزار دانش‌آموز به اردوهای راهیان‌نور در سال‌جاری

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی از اعزام بیش از ۵۵۰‌ هزار دانش‌آموز به اردوهای راهیان‌نور تاکنون خبر داد.

تا شهدا؛ «مهدی علی اکبر زاده»، مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی در مراسم تجلیل از دست‌اندرکاران حوزه ستادی اردوهای راهیان‌نور که در ساختمان علاقمندان برگزار شد، اظهار کرد: اردوهای راهیان‌نور امسال یکی از بهترین و دقیق‌ترین اردوهای مشترک بین آموزش و پرورش و سازمان بسیج است که تاکنون برگزار شده است.

وی افزود: اردوهای راهیان نور یکی از تاثیر گذارترین فعالیت های حوزه تربیتی محسوب می شود  و آنچه از دلنوشته های دانش آموزان بر می آید تاثیر عمیق اردوهای راهیان نور بر روح و روان آنهارا نشان می دهد.

علی اکبرزاده گفت: از ویژگی های اردوهای راهیان نور، آشنایی دانش آموزان با واقعیت های جبهه و جنگ، کوتاه بودن زمان اردو و آشنایی با قهرمانان جبهه و جنگ است.

مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی تصریح کرد: دانش آموزان شرکت کننده در اردوهای راهیان نور، سفیرانی هستند که راه و زندگی و ایثارگری را برای جامعه بازگو می کنند.

وی گفت: تاکنون بیش از۵۵۰ هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور اعزام شده اند واین اعزام ها تا پایان شهریورادامه دارد.

علی اکبرزاده ادامه داد:یکی از فعالیت های تابستانی اوقات فراغت برگزاری اردوهای راهیان نور است و در این راستا یادمان های شهدا در غرب وشمال غرب کشور فعال وپذیرای دانش آموزان است.

وی از آغاز رسمی اردوهای راهیان نور سال تحصیلی جدید از ۱۲ مهر ماه خبرداد و افزود: طی مراسم نمادینی با حضور مسئولین و دانش آموزان اردوهای راهیان نور در کرج آغاز می شود.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.