بیش از 4 هزار شهیده زن در دوران دفاع مقدس از خاک جمهوری اسلامی دفاع کردند

جانشین قرارگاه خاتم‌الأنبیا گفت: بیش از 4 هزار شهیده زن در دوران دفاع مقدس از خاک جمهوری اسلامی دفاع کردند.

به گزارش تا شهدا؛ سید ضیاءالدین حزنی ظهر امروز در یادواره شهدای هنرمند شهرستان دشتی و پاسداشت شهدای مدافع حرم اظهار داشت: کار کسانی که فرهنگ و ارزش‌های شهدا را در کشور ترویج می‌کنند و مراسم شهدا را در کشور پشتیبانی می‌کنند قابل‌ تحسین است و از برگزارکنندگان یادواره شهدای هنرمند دشتی  قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: تا امروز که 36 سال از آغاز جنگ گذشته و 27 سال از خاتمه جنگ می‌گذرد، از اقدامات و شجاعت شهدا حرف‌های زیادی گفته‌ شده، اما برخی واقعیت‌ها و آمار نیز باید گفته شود.

جانشین قرارگاه خاتم‌الأنبیا اضافه کرد: در 2 هزار و 120 سال گذشته یک هزار و 140 جنگ در ایران اتفاق افتاده که در 670 جنگ پیروز بودیم و در 404 جنگ شکست خوردیم و 55 جنگ منجر به صلح و 11 جنگ نیز به‌ مرور زمان سپرده شد.

حزنی بیان کرد: از زمان مادها تاکنون بیشترین جنگ در زمان صفویه بوده که 183 جنگ صورت گرفته و در حکومت ساسانیان 53 جنگ، سلجوقیان 100 جنگ، هخامنشیان 79 جنگ و قاجار 63 جنگ اتفاق افتاده است.

وی تشریح کرد: اما جنگی که با همه آن‌ها متفاوت بود و فرمانده و سربازانش نیز با همه جنگ‌ها فرق داشتند 8 سال دفاع مقدس بود که توده‌های مختلف مردم در این جنگ مشارکت داشتند.

حزنی اضافه کرد: میانگین سن شهدای ما 22 سال بود و 44 درصد شهدا 16 تا 22 سال داشتند و 71 درصد مجرد و بیش از 4 هزار شهیده زن از خاک جمهوری اسلامی دفاع کردند.

وی متذکر شد: در دوران دفاع مقدس 127 شهر ایران در معرض خطر و موشک‌باران بودند و آبادان مقاوم‌ترین شهر ایران شناخته‌ شده است.

جانشین قرارگاه خاتم‌الأنبیا عنوان کرد: جنگ و دفاع مقدس اگرچه درشت نوشته ‌نشده، اما درست نوشته‌ شده است و جنگ ما جنگ بین حق و باطل و غنی و فقر بود.

وی ادامه داد: شهدا برای عزیز شدن دین رفتند و اعتنایی به دنیا نداشتند و آن‌هایی که برای عزت دین رفتند خودشان نیز عزیز شدند.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی نیز گفت: یکی از نیازهای اساسی کشور زنده نگهداشتن یاد شهدایی است که با خون خود درخت اسلام و انقلاب را آبیاری کردند.

علی غضنفری تأکید کرد: شهدا قله‌های افتخار را فتح کرده‌اند و تنها عاملی که جبهه باطل را منزوی می‌کند، ترویج فرهنگ شهادت است.

وی اضافه کرد: نیاز همه آحاد مردم است که سیره‌ شهدا را مشی زندگی خود قرار دهند و نیرنگ دشمنان را خنثی کنند.

غضنفری یادآور شد: از بسیج هنرمندان و مشارکت فرمانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دشتی، مجمع امور صنف و سایر نهادهای شهرستان در برگزاری این برنامه قدردانی می‌کنم.

به گزارش فارس؛ در پایان از خانواده‌های شهدای هنرمند دشتی شهیدان علی آزمون، مصطفی انجم افروز، عبدالله برد ستانی، حسن توپال، ناصر حاجیانی، محمدعلیزاده، ابراهیم زارعی، علی فاتحی مجرد، علی فقیهی، عباس فقیه و  خانواده شهید مدافع حرم شهید احمدی جوان تقدیر شد و سپس با حضور مسؤولان و هنرمندان نمایشگاه آثار هنری شهید انجم افروز در نگارخانه فرهنگسرای خورموج گشایش یافت.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.