http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/96046

شناسه خبر: 96046
۱۳۹۹-۱۲-۱۰ ۲۰:۳۷

دیوارنگاره شهدای مدافع حرم کشور در همدان رونمایی شد

دیوارنگاره تصاویر شهدای مدافع حرم کشور با حضور مسئولان استانی در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس همدان رونمایی شد.

تا شهدا؛ مراسم رونمایی از دیوارنگاره تصاویر شهدای مدافع حرم کشور با حضور مسئولان استانی، خانواده شهدا، «مصطفی آزادبخت» معاون سیاسی - امنیتی استاندار، سردار «مظاهر مجیدی» فرمانده سپاه انصارالحسین (ع)، سردار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان برگزار شد.

 

دیوارنگاره شهدای مدافع حرم کشور در همدان رونمایی شد

 

طراحی و ساخت این دیوارنگاره در ابعاد 30 در 18 متر با مشارکت، بنیاد شهید سردار حسین همدانی، اداره کل  حفظ  آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان صورت گرفته است.

این دیوارنگاری شامل (505) تصویر (تصاویر 425 تن از شهدای متاهل و 80 شهید مجرد دفاع از حرم است که 338 تن از شهدا سپاهی، 159 تن بسیجی و 8 شهید متعلق به ارتش است) و همدان 11 شهید مدافع حرم دارد.
«علی اصغر عزیزی» جانشین بنیاد شهید همدانی ضمن تشکر از استاندار همدان، فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) و مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس همدان، گفت: اجرای این دیوارنگاره به صورت استانی انجام شده و رنگ زمینه عکس‌ها با توجه به اقلیم هر استان متفاوت است و محل تدفین شهدا به عنوان استان مربوط به آن شهید ثبت شد.
وی متذکر شد: کتاب شهدای مدافع حرم کل کشور هم در حال تدوین و نگارش است.