http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/93247

شناسه خبر: 93247
۱۳۹۹-۸-۱۴ ۱۸:۴۵

برخورد جدی سپاه با عوامل شهادت آمران به معروف

سردار یزدی گفت: اجازه پایمال شدن خون شهدای امر به معروف را نمی‌دهیم و با مسببین این امر، تحت عنوان طرحی به نام «شهید محمدی» برخورد جدی خواهیم کرد.

تا شهدا؛ سردار «محمدرضا یزدی» فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ به همراه حجت‌الاسلام «سید محمدحسن ابوترابی‌فرد» امام جمعه موقت تهران در سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) با حضور در منزل شهید آمر به معروف و ناهی از منکر، شهید «محمد محمدی» که به وسیله اراذل و اوباش شرق تهران در جلوی درب منزلش به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، شهادت این آمر به معروف را به خانواده‌اش تبریک و تسلیت گفتند.

 

برخورد جدی سپاه با عوامل شهادت آمران به معروف

 

در این دیدار، مطالبه همسر شهید محمدی از فرمانده سپاه تهران بزرگ، پایمال نشدن خون همسر شهید خویش بود.

سردار یزدی نیز در پاسخ به این مطالبه ضمن استفاده از تمام ظرفیت مجموعه سپاه برای پایمال نشدن خون شهدای امر به معروف، افزودند با همه قوا از تمام ظرفیت‌مان استفاده می‌کنیم تا خون شهدای امر به معروف خصوصاً شهید محمد محمدی پایمال نشده و با مسببین این امر تحت عنوان طرحی به نام طرح «شهید محمدی» برخورد جدی خواهیم کرد.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) افزود: بر کسی پوشیده نیست که شهادت شهید محمدی، شهید با شجاعت و باغیرت ما، برکات فراوانی داشت که یکی از آن‌ها ایجاد بستری مناسب برای احیای واجب فراموش شده، یعنی امر به معروف و نهی از منکر، خواهد بود و به یقین خون پربرکت ایشان موجب خواهد شد تا بتوانیم این مسیر نورانی را با قدرت و قوت بیشتری ادامه دهیم.