http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/91964

شناسه خبر: 91964
۱۳۹۹-۷-۱۱ ۱۹:۲۱

بخشی از مصاحبه رزمندگان اعزامی مهریز به جبهه‌ها تدوین شد

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران مهریز گفت: برای نخستین بار مصاحبه ۱۸ نفر از رزمندگان شهرستان که هنگام اعزام به مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور در هشت سال دفاع مقدس در جبهه ها به شهادت رسیدند تدوین و در دسترس مردم قرار گرفته است.

تا شهدا؛ رضا خانجانخانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاری افزود: این اقدام موثر با همکاری نیروی مقاومت بسیج، همراهی خانواده‌های معزز شهیدان و همکاری همسنگران آنها تهیه شده است.

وی ادامه داد: استخراج مصاحبه شهیدان و تهیه و توزیع آن در بین مردم با استفاده از رسانه‌های گروهی و شبکه‌های اجتماعی کاری فرهنگی است و نقش مهمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دارد.

 

بخشی از مصاحبه رزمندگان اعزامی مهریز به جبهه‌ها تدوین شد

 

این مسول با بیان اینکه مجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران مهریز آمادگی تداوم این برنامه ها را دارد، از پایگاه‌های مقاومت بسیج و خانواده شهیدان خواست در صورتی که فیلم و مصاحبه شهیدان و رزمندگان آن دوران را در اختیار دارند برای تدوین و توزیع در دسترس این نهاد قرار دهند.

خانجانخانی اظهار کرد: تهیه و توزیع فیلم‌های مستند و موثق از اعزام و حضور رزمندگان اسلام در بین مردم و جوانان همواره مورد اقبال همگانی قرار می‌گیرد و باید بیش از گذشته به آن پرداخته شود.

وی، تهدید نرم دشمنان علیه انقلاب اسلامی و نسل جوان را جنگ تمام عیار ذکر کرد که برای مقابله با آن باید دانش‌آموزان و دانشجویان را با فرهنگ ایثار ، شهادت و مقاومت آشنا کرد.

مهریز ۳۱۳ شهید تاکنون تقدیم انقلاب کرده و سه هزار رزمنده بسیجی دارد و مرکز این شهرستان ۵۵ هزار نفری در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد    

جنگ دفاع مقدس ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با حمله زمینی، هوایی و دریایی و آتشباری روستاها و شهرهای مرزی ایران از سوی رژیم بعثی عراق با حمایت استکبار جهانی به سرکردگی ایالات متحده آمریکا آغاز شد و دشمن زبون پس از هشت سال در برابر مقاومت و ایستادگی رزمندگان اسلام قرارداد آتش بس را پذیرفت و به مرزهای بین‌المللی شناخته شده ۲ کشور بازگشت./ایرنا