http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/91183

شناسه خبر: 91183
۱۳۹۹-۶-۲۵ ۰۴:۰۶

لزوم توجه به پیشکسوتان جهاد و شهادت از اولویت‌ها در هفته دفاع مقدس

عباس جمشیدی گفت: یکی از اولویت‌های اصلی ما در هفته دفاع مقدس باید بزرگداشت پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت باشد و نباید از آنان غافل شویم.

تا شهدا؛ «عباس جمشیدی» فرماندار بوشهر در نشست با فرمانده سپاه شهرستان به همراه پیشکسوتان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس و لزوم بزرگداشت این هفته اظهار داشت: شرایط کرونایی کشور شاید در نحوه بزرگداشت این هفته تأثیر بگذارد اما چیزی از اهمیت و وظیفه ما در قبال این هفته کم نمی‌کند.

وی گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی این روزها باید به یک اصل برای جامعه تبدیل شود و می‌بینیم که مقام معظم رهبری نیز رعایت پروتکل‌ها را در اولویت خود قرار داده‌اند.

جمشیدی گفت: باید تلاش کنیم برنامه‌های هفته دفاع مقدس امسال با رعایت پروتکل‌ها و اصول بهداشتی برگزار شود.

وی ادامه داد: یکی از اولویت‌های اصلی ما در هفته دفاع مقدس باید بزرگداشت پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت باشد و نباید از آنان غافل شویم.

فرماندار بوشهر تصریح کرد: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری با کمک و مشارکت دستگاه‌های دیگر حتماً بزرگداشت شایسته از این پیشکسوتان را در برنامه خود قرار دهند.