http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/87141

شناسه خبر: 87141
۱۳۹۸-۱۱-۱۳ ۱۳:۴۱

یار و یاور امام باشید

شهید على چهاردولى آشاقى در وصیت‌نامه خود آورده است: همیشه یار و یاور امام باشید و هیچ وقت او را تنها نگذارید.  

تا شهدا؛ شاهد شهود عرفانی شد و نقش هرچه خوبی را در چهارفصل گیتی نمایان کرد و چشم ستارگان آسمان را روشن، ققنوس هشت جنت که هفت آسمان را مجذوب خود کرده است، همان عاشقی که در وادی مقدس عاشقی، پر پرواز گشود و فرشتگان را نوازشگر روح نابش کرد.

می‌خواهیم هر روز را با نامی و یادی از این ستاره‌ها،‌ شب کنیم و کار را با تبرک و مدد از این عارفان عاشق آغاز؛ باشد که ادای دینی باشد بر آن همه رشادت، شهامت، مجاهدت و شجاعت... «برگ سبزی، تحفه درویش»، «تا چه قبول افتد و چه در نظر آید».

تبرک لحظاتمان با شهید على چهاردولى آشاقى:

بسم الله الرحمن الرحیم

با درود و سلام به رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران امام خمینى، درود بر مستضعفان جهان و درود و سلام به شهداى گلگون‌کفن ایران که با نثار خون خود از میهن اسلامى ما دفاع کردند، درود و سلام به محضر پدر و مادر عزیزم که با رنج فراوان مرا بزرگ کردند؛ پدر عزیزم پسرت على براى آخرین بار با شما خداحافظى مى‌کند.

پدرجان مى‌دانم که شما با چه مشکلاتى مرا بزرگ کردید تا در پیرى بتوانم براى شما مفید باشم و دست شما را بگیرم ولى چه کنم سرنوشت جز این نبود هر چه خدا بخواهد همان می‌شود، بدان که من آگاهانه در این راه قدم برداشته‌ام و هدفم جز شهادت در راه اسلام و قرآن چیز دیگرى نبوده است، از شما تقاضا دارم برایم زیاد گریه نکنید، صبر و بردبارى خود را حفظ کنید؛ همچون خانواد‌ه‌هاى دیگر شهدا یار و یاور امام باشید و هیچ وقت امام را تنها نگذارید.

مادر جان چه شب‌ها که سر گهواره من بیدار ماندى تا کوچکترین ناراحتى نداشته باشم، مرا از آب و آتش دور کردی تا رشد کردم و بزرگ شدم حال بعد از شهادتم صبر و تحمل داشته باشید مبادا که برایم بیش از حد گریه و زارى کنید و ناراحت شوید زیرا شهادت در راه خدا گریه ندارد شما باید افتخار کنید چنین فرزندى دارید که در راه اسلام فداکارى کرده و به درجه شهادت نائل آمده است.

خدمت برادرانم آخرین پیامم را مى‌رسانم، برادران عزیزم شما همیشه مایه امید من بودید حال که خداوند خواسته من از شما جدا شوم خداحافظى مى‌کنم، تنها خواهشى که دارم این است که برایم زیاد ناراحت نباشید و گریه و زارى نکنید چون اگر شما ناراحت شوید من هم ناراحت هستم، براى آخرین بار با خواهرانم خداحافظى مى‌کنم.

 بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران           کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران