http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/86628

شناسه خبر: 86628
۱۳۹۸-۱۰-۱۴ ۰۲:۲۸

اقدام خبیثانه آمریکایی‌ها در شهادت سپهبد سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرام‌فر کردستان گفت: یقیناً حرکت خبیثانه آمریکایی‌ها در شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند و جبهه مقاومت همچنان به مسیر خود ادامه می‌دهد.    

تا شهدا؛ سردار محمدحسین رجبی شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهدای جنایت اخیر آمریکایی‌ها در بغداد را تبریک و تسلیت گفت.

او افزود: سردار دلاور و پرافتخار اسلام و قرآن سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی پس از سال‌ها مجاهدت در راه اعتلای اسلام و قرآن، دوران دفاع مقدس و مبارزه با تروریست‌های داعشی در اقدامی تروریستی و ناجوانمردانه به همراه تعدادی از مجاهدان حشدالشعبی از جمله ابومهدی مهندس به شهادت رسیدند.

فرمانده قرارگاه استانی شهید شهرام‌فر کردستان با تاکید بر تداوم راه شهید سلیمانی و انتقام از متجاوزان آمریکایی تصریح کرد: یقیناً این حرکت خبیثانه آمریکایی‌ها در ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی بی‌پاسخ نمی‌ماند و جبهه مقاومت همچنان به مسیر خود ادامه می‌دهد.

رجبی گفت: شهادت این مجاهد عالیقدر و شهدای عزیز این اقدام تروریسی را به محضر حضرت، ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده معظم آن شهید عزیز، ملت مجاهد و شهیدپرور ایران و آحاد رزمندگان جبهه مقاومت تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.