برگزاری یادواره ۵۶ شهید شهر باغین و سه شهید گمنام
تا شهدا؛ حجتالاسلام عباس اسماعیلزاده، امام جمعه باغین یکشنبه، ۴ آبان در مراسم یازدهمین یادواره شهدای ۵۶ شهید شهر باغین و سه شهید گمنام با بیان اینکه مسئولان صبر انقلابی مردم را ببینند و جهت رفع مشکلات آنها اقدام کنند، گفت: ایثار و شهادت قانون حسین(ع) است و مردم در راه اسلام و پیروزی اسلام به مکتب عاشورا اقدام کردند.
احمد علی رمضانی، مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان نیز در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و با بیان خاطراتی از دوران اسارت، گفت: در دوران اسارت نهجالبلاغه را یاد گرفتم و به دیگران نیز آموزش دادم.
وی با اشاره به اینکه امام علی(ع) در نهجالبلاغه سفارش میکند که به پیامبر(ص) اقتدا کرده و از او پیروی کنید، افزود: امیرالمؤمنین(ع) فرمود: دوستداشتنیترین بندگان خدا کسی است که به پیامبر(ص) اقتدا کند و از او تأسی بجوید.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان با بیان خاطراتی از شهدا و ضرورت تبیین سیره و راه روش آنها برای جامعه بهویژه نسل جوان بیان کرد: هنوز شهدا را بهدرستی نشناختیم و این انسانها افرادی بسیار بزرگوار بودند.