http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/85654
شناسه خبر: 85654
۱۳۹۸-۷-۹ ۱۸:۲۱
مراسم یادواره شهدای مدافع حرم با حضور خانواده شهید حسین محرابی در شهرستان کلات برگزار شد
به همت بسیج دانش آموزی و اداره آموزش و پرورش شهرستان کلات مراسم بزرگداشت و یادواره شهدای مدافع حرم با حضور خانواده شهید حسین محرابی در محل هیئت ابالفضلی برگزار گردید.
تا شهدا؛ خانواده معزز شهید محرابی با حضور خود روح ایثار و شهادت را در رگهای پرچم داران گام دوم انقلاب و پیروان مکتب حسینی جاری نمودند.
در این مراسم پر فیض رئیس اداراه آموزش و پرورش شهرستان ضمن گرامیداشت ایام و همچنین خیر مقدم ویژه خدمت خانواده شهید محرابی بیان داشت: همانگونه که رهبری عظیم الشان فرمودند که زنده نگه داشتن یاد شهداء کمتر از خود شهادت نیست، در همین راستا همه باید آرمانها و اهداف شهدای والام مقام را در جامعه و مدارس نهادینه کنیم.
رمضان پروانه افزود: اگر رشادتها و فداکاریهای مدافعان حرم در آن سوی مرزها نبود امروز حتما در مرزهای داخلی برای مقابله با دشمنان قسم خورده و گروهکهای کور دل و احمق با مشکلات بزرگتر روبرو بودیم.