http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/84548

شناسه خبر: 84548
۱۳۹۸-۵-۱۲ ۱۷:۵۱

تاکید مدیرکل بنیاد شهید زنجان بر ساخت سریال شهید شهریاری

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: ۱۶۰ هزار سند از شهدای استان در موزه شهدا موجود است.  

تا شهدا: علی کاظمی  با اشاره به وجود ۱۶۰ هزار سند از شهدای استان در موزه شهدا، اظهار کرد: اسناد موجود محتوای خوبی برای تولید برنامه‌ها و ایده‌ها در حوزه ایثار و شهادت به‌شمار می‌رود.

وی بر تولید مستند یا برنامه با موضوع والدین شهدا به‌ویژه والدین بیش از یک شهید تاکید کرد و افزود: پرداختن به زندگی‌نامه جانبازان به‌ویژه جانبازان بالای ۷۰ درصد و نشر وصیت‌نامه شهیدان از طریق صدا و سیما می‌تواند در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین اقشار مختلف مردم موثر باشد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن و تقارن آن با عید سعید غدیرخم، اظهار کرد: با توجه به وجود شهدای سادات در استان، این مناسبت فرصت مغتنمی برای معرفی و پخش وصیت‌نامه شهدای سادات است.

وی همچنین بر معرفی شهدای شاخص و کارآفرین تاکید کرد و ادامه داد: جامعه ایثارگری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به‌ویژه ایثار اجتماعی پیشتاز بوده که نیازمند به معرفی در بین مردم هستند.

کاظمی بر پیگیری ساخت مستند و سریال شهید شهریاری اشاره کرد و گفت: سریال شهید شهریاری به عنوان شهید شاخص استان و کشور باید در استان زنجان ساخته شود.

انتهای پیام