http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/84303
شناسه خبر: 84303
۱۳۹۸-۵-۲ ۲۰:۲۲
تشییع پیکر مطهر شهید «سید محسن نقیبی» در کرمانشاه
پیکر مطهر شهید امنیت پایدار «سید محسن نقیبی» در کرمانشاه تشییع شد.
تا شهدا: مراسم تشییع پیکر مطهر شهید والامقام امنیت پایدار، «سید محسن نقیبی» صبح امروز چهارشنبه با حضور گسترده خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر در کرمانشاه برگزار شد.
در این مراسم باشکوه که جمعی از مقامات لشگری و کشوری از جمله سردار سرلشگر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی رهبری معظم انقلاب، آیت اله مصطفی علما نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه کرمانشاه و هوشنگ بازوند استاندار حضور داشتند، پیکر شهید گرانقدر «سید محسن نقیبی» پس از اقامه نماز به امامت امامجمعه کرمانشاه از مقابل مسجد جامع تا میدان آزادی تشییع و سپس جهت خاکسپاری به گلزار مطهر شهدای باغ فردوس کرمانشاه انتقال یافت.
گفتنی است، شهید «سید محسن نقیبی» چندی پیش در درگیری با گروهکهای تروریستی در شرق کشور در منطقه سراوان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.