http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/84272

شناسه خبر: 84272
۱۳۹۸-۵-۲ ۱۶:۴۷

خانواده‌های شهدا پیشگام در اجرای فرامین الهی در جامعه اسلامی هستند

«احمد ملک‌زاده» با یادآوری حفظ ارزش‌های ایثار و شهادت در جامعه اسلامی گفت: خانواده‌های شهدا و جانبازان پیشگام در اجرای فرامین الهی در جامعه اسلامی هستند.  

تا شهدا: «احمد ملک‌زاده» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دشتستان در دیدار با خانواده‌های شهیدان «مسعود مؤذنی» و «علیرضا باصولی» با بیان اینکه امروز اقتدار و صلابت ما مدیون حماسه‌آفرینی شهیدان و ایثارگران هستیم اظهار داشت: شهیدان عزیزی که از همه تعلقات دنیوی گذشتتند و به قرب الهی نائل آمدند.

وی با اشاره به اینکه خانواده شهدا با تقدیم فرزندان خود در راه انقلاب و اسلام کار بزرگی را انجام دادند گفت: خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران با تقدیم بهترین عزیزان خود در دفاع از آرمان‌های کشور و مرزها کاری بزرگ و ستودنی انجام دادند که افتخار بزرگی برای تمام ملت ایران محسوب می‌شود.

ملک‌زاده با تأکید بر حفظ ارزش‌های ایثار و شهادت در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: خانواده‌های شهدا و جانبازان پیشگام در اجرای فرامین الهی در جامعه اسلامی هستند.