http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/83841

شناسه خبر: 83841
۱۳۹۸-۴-۱۸ ۱۶:۵۴

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک معروف است

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان سيستان و بلوچستان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک معروف است که باید در بین نسل جوان و آینده‌ساز انقلاب فرهنگسازی و منتقل شود.  

تا شهدا: سردار «غلام‌نبی کوهکن» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سيستان و بلوچستان اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خودش یک معروف است که باید در بین نسل جوان و آینده ساز انقلاب فرهنگ سازی و منتقل شود.

وی افزود: شهدا با عملکردشان امر به معروف کردند و نباید عکس شهدا عمل کنیم؛ ادامه دادن راه شهدا خود معروف است و باید این راه را ادامه و از آنها الگوبرداری کنیم.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سيستان و بلوچستان ادامه داد: این مملکت و این نظام به برکت خون شهدا سرپا است و در برابر تهدیدات دشمنان ایستاده و در تمام بحرانها در حال گذر است.

این مسئول در پایان خاطر نشان کرد: ولایت پذيری و اطاعت از فرامین رهبری مهمترین رسالت ما در قبال خون پاک شهدا است تا معروفات نهادینه و منکرات ریشه کن شود.