http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/83193

شناسه خبر: 83193
۱۳۹۸-۳-۲۲ ۰۲:۲۱

​فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از فرهنگ اهل بیت (ع) است

همزمان با سالروز شهادت آیت الله سید محمد رضا سعیدی جمعی از فرماندهان بسیج خواهران وزرات خانه ها ارگانها و نهادهای اجرایی با فرزند برومند ایشان، آیت الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) دیدار کردند.  

تا شهدا: در این دیدار که مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران نیز حضور داشت، امام جمعه قم به مقام شامخ بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه (س) اشاره کرد و فرهنگ ایثار و شهادت را برگرفته از فرهنگ اهل بیت (ع) ذکرکرد.
آیت الله سعیدی تاکید کرد: حضرت فاطمه معصومه (س) مهاجر الی الله و مجاهده فی سبیل الله هستند، از برکات حضور ایشان حضور مراجع و حوزه علمیه و نشر معارف اسلامی است، امروز قم خاستگاه انقلاب است، شهری که همواره مدافع مکتب اهل بیت (ع) بوده است.
وی ادامه داد: بانوان اسلام  الگوهای شایسته در ایمان، پاکدامن، عالمه، محجبه، عفیفه و با حضور موثر در صحنه های انقلابی هستند. شخصیت های برجسته ای چون زینب کبرا (س) که در اسارت در واقع دشمن را اسیر ساختند و در سخت ترین شرایط نیز برای اعتلای کلمه الله کوشیدند.
امام جمعه قم تاکید کرد: نقش زنان در دوران انقلاب و دفاع مقدس با پیروی از سیره اهل بیت (ع) بود، ایشان علاوه بر اینکه خود حضور موثر داشتند و نقش آفرین بودند در دامان پاکشان فرزندانی را تربیت کردند و در راه اسلام فدا نمودند.