http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/83190

شناسه خبر: 83190
۱۳۹۸-۳-۲۲ ۰۲:۰۷

برگزاری یادواره شهدای دیباج

یادواره شهدای شهر دیباج با حضور حجت الاسلام والمسلمین ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا برگزار شد  

تا شهدا: حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا ادیانی در بیست و چهارمین یادواره شهدای شهر دیباج، با اشاره به حضور قدرتمند نظام جمهوری اسلامی ایران در صحنه بین‌الملل اظهار کرد: روحیه شهادت‌طلبی و جهادی ملت سبب اقتدار و پایداری این سرزمین شده است.
وی خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر وسیله ای برای تمایز اسلام ناب محمدی با اسلام آمریکایی است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا بر توسعه و گسترش این فرهنگ در جامعه تاکید کرد و خواستار توجه بیش از پیش به این دو فریضه الهی شد. 
وی با اشاره به حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران در صحنه بین الملل، گفت: روحیه شهادت طلبی و جهادی ملت سبب اقتدار و پایداری این سرزمین شده است . 
حجت الاسلام والمسلمین ادیانی، مدیریت جهادی و انقلابی را عامل اصلی پیشرفت و توسعه در کشور دانست و گفت: برای رسیدن به اهداف آرمانی باید تلاش مضاعف و جهادی داشته باشیم . 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا با بیان اینکه هر شهید در این عصر به عنوان یک معلم در بین جوانان نقش آفرینی می کند گفت: برای عزت و آزادی و حرکت در مسیر ولایت باید این روحیه را حفظ و گسترش دهیم.