http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/83045

شناسه خبر: 83045
۱۳۹۸-۳-۱۵ ۰۴:۱۱

خدمت رسانی به خانواده ایثارگران از وظایف اصلی نظام و مردم است

نماینده ولی فقیه در کردستان خدمت رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران را از وظایف بزرگ نظام و مردم برشمرد و گفت: شهدا با گذشتن از جان و مال خود در عهدی که با خداوند بستند ثابت قدم ماندند.  

تا شهدا: آیت‌ الله سیدمحمد حسینی شاهرودی شامگاه یکشنبه، 12 خرداد ماه در ضیافت افطاری جمعی از خانواده‌های شاهد و ایثارگران استان کردستان، با اشاره به حماسه‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس، وظیفه جامعه و مردم را پاسداشت خون شهدا و حفظ ارزش‌ها دانست.
نماینده ولی فقیه در کردستان خدمت‌رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران را از وظایف بزرگ نظام و مردم برشمرد و گفت: شهدا با گذشتن از جان و مال خود در عهدی که با خداوند بستند ثابت قدم ماندند.
آیت الله حسینی شاهرودی گفت: خداوند نعمتش را بر پیامبران، صدیقین، شهدا و صالحین تمام کرده و همه آرزو دارند در آخرت با این گروه از انسانها همنشین باشند.
وی تصریح کرد: در دنیا چیزی بالاتر از شهادت نیست و کسانی که در راه خدا به بهشت رسیدند نتیجه عمل خود آنها است که شهدا ازاین مقام بهره‌مند هستند.
وی افزود: تا زمانی كه فرهنگ ايثار و شهادت در كشور حكم‌فرما باشد، دشمنان و مستكبران نمی‌توانند به اهدافشان در ایران برسند.