http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/80802

شناسه خبر: 80802
۱۳۹۷-۱۱-۱۷ ۲۲:۲۹

یادواره ۳۰۳ شهید شهرستان جویبار برگزار می شود

فرمانده سپاه شهرستان جویبار، گفت: یادوارهای شهدا از جمله اقدامات فرهنگی ماندگار و تاثیرگذار و همچنین فعالیتی فرهنگی است که جامعه امروز را با نسل دیروز گره می‌زند.‌

تا شهدا؛ سرهنگ مهرداد بابایی در رابطه با  یادواره ۳۰۳ شهید شهرستان جویبار، اظهار کرد: از آنجایی که دهه فجر با شهادت حضرت الزهرا (س) تقارن یافته و نیز عمر ۴۰ سالگی انقلاب بوده و با توجه به دسیسه‌های دشمن برای آنکه ما عمر چهل سالگی انقلاب را نگذرانیم، این یادواره شهدا برگزار خواهد شد تا این جشن را با شهدایمان قسمت کنیم و به همگان نشان دهیم که این عضرت و شرف و پیروزی‌ها را مدیون فداکاری شهدا هستیم.
وی افزود: یادوارهای شهدا از جمله اقدامات فرهنگی ماندگار و تاثیرگذار و همچنین فعالیتی فرهنگی است که جامعه امروز را با نسل دیروز گره می‌زند و نسل امروز را با شهادت طلبی و ایثارگری و فداکاری نسل دیروز آشنا می‌کند و موجب تقویت ارزش‌های دینی می‌شود.
بابایی تصریح کرد: برای آنکه بدانیم خواسته اصلی شهدا چه بوده باید به اسناد برجای مانده از شهدا رجوع کنیم که این سند شهدا، وصیتنامه آنان است. امام راحل نیز درباره وصیتنامه شهدا فرمودند، ۵۰ سال عبادت کردید خدا قبول کند و حال یک روز یکی از وصیتنامه‌های شهدا را بردارید و مطالعه کنید و تفکر کنید.
فرمانده سپاه شهرستان جویبار، گفت: شهدا در وصیتنامه خود به همگان توصیه کردند که پشت ولایت فقیه باشید و امام را تنها نگذرانید و راهمان را ادامه دهید و سلاحمان را روی زمین نگذارید و وحدت خود را حفظ کنید و در برابر دشمنان مقاومت کنید و حتما پیروز هستید چراکه وعده الهی حق است.
این مسئول یادآور شد: شهدا الگوی به حقی برای جامعه، مردم و مسئولان و جوانان هستند و اگر هر کسی بخواهد در کار خود موفق شود باید بنگرد که شهدا چه کردند که توانستند در برابر جبهه کفر ایستادگی کنند و پیروز شوند بنابراین خودمان نیز باید بر همان اساس عمل کنیم تا در مسیر نقشه‌هایی که دشمن علیه‌مان به راه انداخته پیروز شویم.
وی تصریح کرد: دوران دفاع مقدس سراسر افتخار است و کارنامه مقدسی از این دفاع برجای مانده که برایمان افتخار است و بر همین اساس می‌توانیم از این کارنامه، بهره برداری کنیم.
دشمن معتقد بود که با تحمیل ۸ سال جنگ، پیروزی انقلاب را ببندد اما کشورمان در جنگ انقلاب را به جهانیان ثابت کرد و و ابوهت شرق و غرب را در هم شکسته و مقاومت و ایستادگی بر روی پای خود را در جنگ شناختیم.
بابایی ادامه داد: امروز اگر به قدرت برتر در منطقه تبدیل شدیم و نیز دشمن اجازه اقدامی عجولانه بر برابر ایران را ندارد ناشی از تجربیات ارزنده‌ای است که در دفاع مقدس کسب کردیم.
وی تأکید کرد: مردم و مسئولان باید شهدا را الگوی خود قرار دهند، گرچه مردم همپای شهدا بودند اما مسئولان باید شهدا را الگوی خود را فعالیت‌هایشان ترسیم کرده و به توصیه‌های آنان گوش کنند.
فرمانده سپاه شهرستان جویبار، گفت: مسئولان اگر خدمات صادقانه و بی‌منت بدهند و تلاش شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیر و روحیه جهادی داشته باشند و از استقامت کنند قطعا پیروز هستند همانند شهدا با توجه به آنکه امکانات نداشتند اما از کمبودها گله نکردند و نترسیدند بلکه ایستادگی و مقاومت کردند بنابراین مسئولان نیز باید نترسند و گوش به فرمان ولی فقیه باشند و مردم هم در این حالت در کنارشان خواهند بود.
این مسئول افزود: مردم باید توجه کنند که دشمن در سدد آن است که مردم را نسبت به انقلاب بدبین کند که این نیاز به هوشیاری دارد که مردم با حضور به موقع خود در صحنه‌ها نقشه دشمن را نقش بر آب خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بیانات امام راحل که فرمودند یاد شهدا را زنده نگه دارید، زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست زیرا شهدا برای حفظ ارزش‌ها به شهادت رسیدند و امروزه دشمن تمامی ظرفیت خود را بکار گرفته تا این ارزش‌های اسلامی را از بین ببرد لذا افرادی که یادواره‌هایی این چنین برگذار می‌کنند از آنجایی که در راه حفظ ارزش‌ها است این اقدامشان فضلیتشان همانند ارزش شهدا است.
بابایی یادآور شد: یادواره شهدای ۳۰۳ شهید شهرستان جویبار در ۱۸ بهمن‌ماه در مصلای نماز جمعه این شهرستان  همراه با نماز مغرب و عشاء است.