http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/80627

شناسه خبر: 80627
۱۳۹۷-۱۱-۹ ۱۳:۰۷

یادواره ۱۸۵ شهید بسیج عشایری استان اردبیل برگزار می‌شود

فرمانده سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز گفت: طبق تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته یادواره ۱۸۵ شهید والامقام بسیج عشایری استان اردبیل و یادواره شهید آیت‌الله مدنی دومین شهید محراب به میزبانی اصلاندوز برگزار می‌شود.  

تا شهدا؛ سرهنگ پاسدار حسین حسین‌زاده در جلسه شورای اداری ضمن گرامیداشت فرارسیدن دهه مبارک فجر اظهار داشت: طبق تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های انجام یافته یادواره ۱۸۵ شهید والامقام بسیج عشایری استان اردبیل و یادواره شهید آیت‌الله مدنی دومین شهید محراب به میزبانی اصلاندوز برگزار می‌شود.

وی بر لزوم هماهنگی دستگاه‌های اجرایی بخش و مسئولان در برگزاری برنامه‌های دهه فجر و یادواره شهدای بسیج عشایری تاکید کرد و بیان کرد: در این ایام بیش از ۷۰ عنوان برنامه بمناسبت دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود و محوریت برنامه‌ها فرهنگی، ورزشی و بصیرتی خواهد بود.

فرمانده سپاه ناحیه عشایری اصلاندوز گفت: دهه فجر فرصتی برای آشنایی نسل جدید با ارزش‌های انقلاب، آرمان‌های حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری است و از عموم مردم و عشایر و بسیجیان انتظار داریم در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حضور پرشکوه و دشمن شکن داشته باشند.

حسین‌زاده ضمن تشریح زمان و برگزاری یادواره شهدای عشایری استان اردبیل نیز تصریح کرد: این مراسم ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۰ بهمن با سخنرانی حجت الاسلام فیاضی مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل و با مداحی بهروز سرباز مداح اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در محل سالن ۹ دی برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: هماهنگی‌ها و تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده و نیاز است مسئولان و متولیان در امر برگزاری باشکوه این مراسم نهایت همکاری و مشارکت را داشته باشند تا این مراسم امسال نیز همانند سال‌های گذشته به شکل منظم و باشکوه برگزار شودو شاهد دستیابی به اهداف خود باشیم.