برگزاری نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی
تا شهدا؛ حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد در سومین نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تقدیر از همکاری دانشگاه آزاد اسلامی در پذیرش و جذب دانشجویان شاهد و ایثارگر و همچنین عملکرد اداره کل شاهد و ایثارگر این دانشگاه، گفت: نگاه مثبت دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه ایثارگری بسیاری از مشکلات را برطرف کرده است و بنیاد نیز مصمم است با استفاده از ظرفیتها و توان خود نسبت به پرداخت مطالبات دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کند.
حسین نصیرزاده مدیرکل شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه به ارائه گزارش عملکرد یکساله این اداره کل پرداخت و پس از آن بحث و تبادلنظر پیرامون بررسی چالشها و مشکلات موجود در زمینه ارائه خدمات شایسته به ایثارگران صورت گرفت.
سومین نشست ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی با حضور محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمدعلی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد، وحید بوستان احمدی مدیرکل پشتیبانی و مهندسی بنیاد، علی گودرزی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه بنیاد، کلانتری معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، مشکینی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی و محمد بیدقیان دبیر ستاد برنامهریزی شاهد و ایثارگر در دفتر رییس دانشگاه آزاد برگزار شد.