http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/76848

شناسه خبر: 76848
۱۳۹۷-۵-۲۰ ۰۳:۳۶

دو شهيد و 84 زخمي در بيستمين جمعه راهپيمايي حق بازگشت

 وزارت بهداشت فلسطين جمعه شب از شهادت دو فلسطيني و زخمي شدن 84 نفر در بيستمين جمعه راهپيمايي بزرگ «حق بازگشت» در باريکه غزه خبر داد.

به گزارش تا شهدا؛ وزارت بهداشت فلسطين خاطرنشان کرد در ميان مجروحان روز جمعه پنج امدادگر و شمار زيادي زن و کودک وجود دارد.
راهپيمايي مسالمت‌آميز «حق بازگشت» از 30 مارس گذشته به مناسبت «روز زمين» در باريکه غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
از 30 مارس تاکنون، بيش از 150 فلسطيني در اين راهپيمايي به ضرب گلوله‌ نظاميان اسرائيلي شهيد و 17 هزار و 500 نفر زخمي شده اند.
بسياري از کشورها از جمله جمهوري اسلامي ايران و همچنين سازمان هاي بين المللي تاکنون، اين جنايات صهيونيست ها را محکوم کرده اند.
راهپيمايي فلسطينيان در سالگرد روز زمين يادآور تصميم رژيم صهيونيستي در زمينه مصادره اراضي فلسطينيان در 30 مارس سال 1976 است که هر ساله برگزار مي‌شود. 
رژيم اسرائيل با مصادره اراضي فلسطيني ها و احداث شهرک‌هاي صهيونيست‌ نشين در آن درصدد تغيير ساختار جغرافيايي مناطق فلسطيني و چهره‌اي صهيونيستي دادن به اين مناطق است تا سلطه‌جويي‌هايش را در مناطق فلسطيني تثبيت کند