http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/75173

شناسه خبر: 75173
۱۳۹۷-۳-۳۰ ۲۳:۱۰

یادواره شهدای جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد

یادواره شهدای جهاد کشاورزی قزوین با عنوان 'سنگرسازان بی سنگر' روز چهارشنبه با حضور استاندار و جمعی از مسئولان برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ فرمانده قرارگاه سازندگی قرب کوثر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) در این آیین گفت: جهاد کشاورزی سه هزار و 100 شهید و هشت هزارو 500 جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
سردار سید ضیاءالدین حزنی با بیان اینکه باید قدردان ایثارگری ها و جانفشانی های شهدای خود باشیم،افزود: با فداکاری این سرافرازان در طول هشت سال دفاع مقدس، حتی یک وجب از خاک ما در اختیار دشمن باقی نماند و این کار در جنگ های ۴۰۰ سال گذشته بی‌سابقه است. 
وی خاطرنشان کرد: باید راه شهدا را ادامه دهیم تا دشمنان در رسیدن به اهداف خود ناکام باقی بمانند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در این آیین گفت: جهادسازندگی با نیروی مهندسی که در اختیار داشت، از آغاز جنگ گردان های مهندسی و پشتیبانی را تشکیل داد و در خدمت رزمندگان قرار گرفت.
فاطمه خمسه با بیان اینکه پشتیبانی از رزمندگان خط مقدم نبرد با دشمن افتخاری بود که شهدای جهاد سازندگی به آن نائل شدند،افزود: عنوان سنگرسازان بی سنگر به شهدای سرافراز عرصه جهاد سازندگی و کشاورزی نشانگر اوج رشادت و ایثار این عزیزان است. 
وی خاطرنشان کرد: باید قدردان شهدا باشیم چرا که امروز به برکت رشادت ها و ایثارگری های آنان در هشت سال دفاع مقدس کشورمان در اوج عزت و اقتدار قرار دارد.
خمسه گفت: اگر رهر راه شهدا باشیم بدون شک در همه عرصه ها سربلند و پیروز خواهیم بود. 
جهاد کشاورزی قزوین در دوران هشت سال دفاع مقدس 19 شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.