http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/74085

شناسه خبر: 74085
۱۳۹۷-۲-۲۷ ۱۵:۰۱

یادواره سرلشکر شهید ولی الله فلاحی برگزار شد

یادواره سرلشکر شهید ولی الله فلاحی صبح امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا با حضور فرماندهان، پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و هم‌رزمان آن شهید برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ یادواره سرلشکر شهید، ولی الله فلاحی صبح امروز در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا با حضور فرماندهان، پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و همرزمان آن شهید برگزار شد.

در این مراسم امیر سرتیپ ملک‌زاده از فرماندهان دوران دفاع مقدس و همرزمان آن شهید فقید اظهار داشت: شهید فلاحی یکی از مسببین پیوند ارتش با مردم بود و ارتش به واسطه ایشان اصالت مردمی خود را بازیافت.

وی افزود: آن زمانی که عده‌ای شعار انحلال ارتش را می‌دادند و بدین ترتیب آب در آسیاب دشمن می‌ریختند، ما شاهد تلاش مستمر و همت بلند شهید فلاحی در جهت استحکام ارتش و جلوگیری از انحلال بودیم.

امیر ملک زاده گفت: شهید فلاحی نابغه نظامی و سیاسی بود و بسیاری از دیدگاه‌ها و آینده‌نگری‌های ایشان امروز در منطقه در حال تحقق است.‌ای کاش که دیدگاه‌های نظامی و سیاسی شهید فلاحی در این دانشگاه و دیگر دانشگاه‌های نظامی کشور تدریس می‌شد.

وی تصریح کرد: شهید فلاحی در عین صلابت مهربان و در عین مهربانی با هیبت و قدرتمند و مومن و متعهد بود، وی اعتقاد داشت که انسان مومن قادر است از غیرممکن، ممکن بسازد.