http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/71968

شناسه خبر: 71968
۱۳۹۶-۱۲-۱۵ ۱۹:۳۳

جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت در سمنان برگزار می‌شود

«محمدحسن سلامی» گفت: جشنواره «اسوه‌های صبر و مقاومت» روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان برگزار و به یاد ۱۷ زن شهیده استان، به ازای هر یک از شهدا نهالی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان کاشته می‌شود.

به گزارش تا شهدا؛ سرهنگ «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع پرس، با اشاره به برگزاری جشنواره «اسوه‌های صبر و مقاومت» در این استان، اظهار داشت: این مراسم روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان برگزار می‌شود.

وی افزود: به نشان و یادبود ۱۷ زن شهیده استان سمنان در پایان این همایش، به ازای هر یک از شهدا نهالی توسط همسران و مادران شهدا در مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان کاشته خواهد شد.

سلامی با اشاره به اهداف این جشنواره بیان کرد: تجلیل از زنان حماسه‌آفرین با محوریت مادران و همسران شهدا، رزمندگان و جانبازان و تبیین نقش مادری و همسری این بزرگواران با تأسی به الگوی فاطمی، بخشی از اهداف این جشنواره است.

سلامی با تأکید بر اینکه دامن مادران و همسران شهدا از تقدس خاصی برخوردار است، تصریح کرد: الگو برای بانوان ایرانی هستند، جامعه ما و جوانان نیاز به الگو دارند و همسران و مادران شهدا اسوه هستند و در مقابل عظمت روح و کار ارزشمند تربیتی‌شان تواضع و فروتنی می‌کنیم.